Koparan Porotilalla voit tutustua puistomme ystävällisiin poroihin ja nauttia eripituisista porosafareista.
Poro-ohjelmat voit ostaa helposti verkkokaupasta. Osa tuotteista kuten poronpolku on saatavilla myös suoraan Pororavintola Koparan tiskiltä.
orig_image-31830.jpg
Helpoin tapa tutustua poroihin ja niiden elämään on kuuluisa Poronpolku . Poronpolku on noin 15-30 minuuttia kestävä itsenäinen kävelyreitti poropuistossa. 

Poronpolku johdattaa kulkijansa Porotila Koparan poroaitaukselle. Polun varrelta löydät informatiivisia tauluja, joista voit lukea tarinoita poron vuodesta. Aitaukselta löydät ruokalaatikoita, joista löytyviä porojen herkkuja porot tulevat mielellään syömään kädestä asti. Matkalla on myös vanha, tulisijallinen ja tunnelmallinen porokämppä, jossa voit nauttia eväitä tai lämmitellä hetken kaminan lämmössä.

Poronpolun lippu maksaa 10€/ hlö. 

Lipun voit kätevästi ostaa ravintola Koparan kassalta tai Visit Arctic Northin verkkokaupasta.

Porosafarimme vievät teidät nauttimaan hiljaisuudesta ja lapin luonnon rauhasta.
Jos haluat kokea lyhyemmän porosafarielämyksen, suosittelemme puolen tunnin pituista Poronkusema safaria.
Pororaito on useamman poron sekä reen jono, jollaisilla Lapissa on ennen vanhaan kuljetettu niin ihmisiä kuin tavaraakin pitkin kairoja, paljakoita ja jopa tuntureiden yli.
Puolen tunnin porosafarin aikana koemme talvisen metsän elämää pororaidossa paikallisen poronhoitajan opastuksella, ehkäpä näemme jänisten ja muiden lapin eläinten jälkiä lumella, ja vapaana kulkevia poroja. Retken päätteeksi voit tutustua Poronpolkuun ja ruokkia poroja.
Poronkusema safari maksaa 55€/aikuinen, 28€/lapsi.
Tämän tuotteen ostat helpoiten etukäteen Visit Arctic Northin verkkokaupasta.
Mikäli haluat nauttia elämyksestä pidempään, suosittelemme valitsemaan Hankien hohdetta safarin.  Ohjelma kestää noin tunnin.
Ohjelma alkaa porosafarilla, jonka aikana nautit Lapin upeasta luonnosta ja hankien hohteesta. Kuljemme pororaidossa läpi lumisen metsän ja nautimme sen hiljaisuudesta. Safarin jälkeen pääset halutessasi itsenäisesti tutustumaan puiston poroihin Poronpolun varrelle, ja pääset myös ruokkimaan poroja.
Hankien hohdetta safari maksaa 80€/aikuinen, 40€/lapsi.
Tämän tuotteen ostat helpoiten etukäteen Visit Arctic Northin verkkokaupasta.

Tutustu porosafareihimme verkkokaupassa ja valitse mieleisesi seikkailu, josta taatusti riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

orig_image-31812.jpg

orig_image-31810.jpg