Poro-ohjelmat voit ostaa helposti verkkokaupasta.

Koparan Porotilalla voit tutustua puistomme ystävällisiin poroihin ja nauttia eripituisista porosafareista.
orig_image-31830.jpg
Helpoin tapa tutustua poroihin ja niiden elämään on kuuluisa Poronpolku on noin 30 minuuttia kestävä  itsenäinen kävelyreitti poropuistossa. Matkan varrella on infotauluja, jotka kertovat kulkijalle porojen ja poromiesten elämästä. Näet poroja aidoissa ja voit myös ruokkia niitä. Matkan varrella on kota, jossa voi tulistella ja pitää pienen tauon. Ota koko perhe mukaan ja tee retki poropuistoon.

Porosafarimme vievät teidät nauttimaan hiljaisuudesta ja lapin luonnon rauhasta kairaan. Jos haluat kokea lyhyemmän pororaidon, suosittelemme noin puolen tunnin pituista Poronkusema safaria. Mikäli haluat kokea syvemmän rentoutuksen ja hiljaisuus hoidon pororaidossa suosittelemme valitsemaan Hankien hohdetta safarin, joka kestää noin tunnin. Ja jos Hankien hohdetta ei ole tarpeeksi voit, voit valita Kairan rauhaa safarin, jonka aikana tulistellaan keskellä kairaa ja kuullaan poromiehen tarinoita elämästä, luonnosta ja poroista.

Tutustu porosafareihimme verkkokaupassa ja valitse mieleisesi seikkailu, josta taatusti riittää puhuttavaa pitkäksi aikaa.

Voitte tehdä tuttavuutta myös porokuuluisuus Petterin kanssa, joka on kunnostautunut elokuva-alalla niin filmitähtenä, kuin kuvaajana.

orig_image-31812.jpg

orig_image-31810.jpg